Vajza! Pas këtij lajmi nuk do i ndaheni ëmbëlsirave

0

Megjithatë është paksa një situatë e komplikuar, pasi thuhet se guteni i rafinuar mund të përkeqësojë dhimbje më të mëdha dhe shpërthime të akneve.

Por, sipas një studimi të ri, gatimet e ëmbla, mund të ushqejnë dëshirat e një gruaje dhe të lehtësojnë simptomat e vështira të ciklit menstrual

Ndërkohë që mund të ballafaqohet me një goditje në bilancin tuaj bankar, themeluesi Devon Loft, një bukëpjekës i zjarrtë dhe një tifoz i mirë, këmbëngul se është një investim i vlefshëm pasi që të gjitha recetat janë të pavlefshme të sheqerit të rafinuar dhe përmbajnë lëndë ushqyese të cilat studimet kanë treguar të jenë të dobishme për luftimin e ndryshimeve hormonale.
Metro Pol
(Vajza! “Pas këtij lajmi nuk do i ndaheni ëmbëlsirave”,)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here