27 C
Tirana
E shtunë, 8 Gusht, 2020

Ramos feston me gjestin e shqiponjës dykrenore

Sergio Ramos feston me gjestin e shqiponjës dykrenore. A është kjo një përshëndetje miqësore drejt Shqipërisë? Spanja gjunëzoi dhe turpëroi rëndë zv.kampionët e botës Kroacinë me rezultatin e thellë 6:0....

[email protected] nuk është as e Muhamedit e as e Krishtit

Nga Ilir DEMALIA Nuk dua të hyjë fare në analiza për huliganizmin që ka ndodhur ne ndeshjen Laçi-Tirona dy ditë më parë. Kampionati futbollit nuk ka asgje të përbashkët me...

Një kampion në shtëpinë time!

Nga Ilir KADIA ◾◾◾ Kampioni është Arjan Koçi, gazetari BBC. S’ ka pak ditë që ka bërë me not ngushticën e Dardaneleve në Çanakala! E ka bërë edhe Lord Bajroni, i...

Antonio Balabani, refugjati i luftës me shqiponjën dy krenare në krah, po korr suksese...

◾◾◾ Mbrojtësi anësor shpëtoi nga konflikti i vitit 1999. Tani ai së bashku me familjen e tij po jetojnë ëndrrën amerikane në Miçigan. Pas bllokimit që bëri kundër Sirakuzës...

Njihuni me shqiptarët që e mposhtën Partizanin e Beogradit në vitin 1946!

Nga Kemal GOCA ◾◾◾ Historia e sportit të Kosovës është shumë interesante dhe atraktive për opinionin sportiv! Nëse e shfletojmë historinë, del se Partizani i Beogradit është mposhtur nga një...

Çeshtje dinjiteti

Nga Roland LUÇI ◾◾◾ Gafa me Hymnin ne Paris nuk ishte gafe, se po te ishte gafe nuk do tu kerkohej falje armeneve, nuk do kerkonte ndjese presidenti francez te kryeministri...