Shpërndani dashuri dhe kujdesuni për njëri-tjetrin!

0

Statusi i Ylli Shehut i vequa nga A. Cara si një nga urimet më të bukurat të ketij viti, te 2018-s qe ai bëri për gjith shqiptarët.

Lexojeni statusin të Ylli Shehut si më posht
—————————-

Të dashur miq,
Kudo ku ndodheni:

Ardhtë një vit i mbarë dhe i shëndetshëm per ju e të dashurit tuaj!
Shpërndani dashuri dhe kujdesuni për njëri-tjetrin!
Në këtë mënyrë do ta keni trupin e shëndetshëm e zemrën plot!….
—————————-

Familjes Shehu dhe ne ia urojm Gëzuar Vitin e ri 2018! E mbarsi dhe për ju Ylli…!
Nga A.Cara

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here