Risia e Instagram, lajmërohen përdoruesit nëse bëni screenshot

0

Një lajm i rëndësishmën vjen për përdoruesit e shumtë të rrjetit social Instagram.

Instagram ka menduar që të lajmërohen përdoruesit kur ju bëni screenshot fotove të tyre. Sipas stafit kjo është një lëvizje e duhur pasi duhet të ruhet privatësia e çdokujt maksimalisht duke qenë se rrjetet sociale po e prishin disi privaten e çdokujt.

Herën e parë kur të bëni një screenshot pasi opsioni të jetë aktiv, do të paralajmëroheni nga Instagram kështuqë dhe për pak kohë mund ta bëni pa e marrë vesh njeri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here