10 C
Tirana
E hënë, 24 Shkurt, 2020

Masturbim pa prishje i një nostalgjiku të pandreqshëm të diktaturës

🇺🇸"Many people would be scared if they saw in the mirror not their faces but their character". 🇦🇱"Shumë njerëz do të trembeshin nëse do të shihnin në pasqyrë jo...

Shënime mbi një trakt komunist të Rudina Xhungës

Pse çështja e Xhisielës nuk është politike, por kombëtare. Dje Nikla erdhi në Bllok Nga Rudina XHUNGA ▪Dje isha e ftuar në një emision televiziv të News 24, drejtuar nga...

Replikë e detyruar me Carlo Bollinon

Nga Ed PALOKA Nuk kam folur ndonjehere per babane tim sepse as ai nuk do e kerkonte nje gje te tille, por jam i detyruar prej Carlo Bollinos i cili...

Duart që ndihmojnë, janë më shenjta se buzët që luten

Nga Elona CASLLI E kam ndjekur shumë rrallë emisionin tënd dhe jam tejet zemërgjerë në përcaktimin e dendurisë së veprimit kur them "shumë rrallë". E kam ndjekur rrallë, sepse gjithmonë...

Në betejën e Çanakalasë turqit me qëllim futën shqiptarët

Nga Gani MEHMETAJ Më një vonesë dyvjeçare e lexova një reagim ndaj shkrimit tim "A ishte Çanakalaja varri më i madh i shqiptarëve" të Gjergj Thanasit (?), në gazetën...

Asnjë hap pas!

Nga Monika KRYEMADHI ◾◾◾ Kush idiot nuk e kupton realisht te mos e bej like, por nese do te komentone te flase nese jane te verteta ato qe thuhen. Idiotet me...

Unë fshatari i rritur me ajrin e deklasuar të Korabit

Nga Agron TUFA Kur bëhet magjypi mbret e mbyt dhe babën e vet... Nuk ma merrte mendja se do më dilte prapë përpara historiani enverist Pëllumb Xhufi. E kisha hedhur publikisht...

Jemi edhe ne Z. Bochard!

Nga Elona CASLLI I nderuar Z. Bochard Në cilësinë e një qytetareje në Republikën e Shqipërisë, pasi lexova deklaratën tuaj, e cila trajton qartazi historikun dhe cilësinë e protestave në vend,...

Ne nuk ishim komunistë! Nuk na afektonte çfare thoshte partia…

Nga Paris TURDIU ◾◾◾ Po me çojne njerezit në inboks nje artikull te botuar te "Na Ishte Dikur": Silva Turdiu, rënia dhe shkëlqimi i një femre Shkruar nga Albert Gjoka Po pergjigjem...

Regjizori Kastriot Çipi vendos të vërë në skenë Qeverinë e Zvicrës

Nga Mirton MATAJ ◾◾◾ Gjithmonë kam besuar që përshtypja e parë për një njeri nuk është kurrë e gabuar. Nuk ka vit që një ose disa ngjarje të mos ma përforcojnë...