12 C
Tirana
E martë, Nëntor 19, 2019

Rilindja është e papërgjegjshme për reforma!

Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ Edi Rama ka shkatërruar 3 palë zgjedhje në këto 6 vite. Zgjedhjet e lira dhe të ndershme me Edi Ramën, janë utopi politike. Asnjë opozitar e...

“Doktrina e re kushtetuese” e Rilindjes, i jep forcë 10 Urdhërimeve Anti-Kushtetuese!

Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ Edi Rama dhe Rilindja e oligarkëve nuk e duan gjykatën kushtetuese. Kapja ose bllokimi i saj është plani i tyre. Qeveria e Rilindjes dhe Edi Rama nuk duan...

Rilindja-Kryeministri jo-real, PD-Opozita reale!

Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ Edi Rama është kryeminstri më jo-real në historinë politike të Shqipërisë! Edi Rama realisht është në karrigen e kryeministrit, por vendin e drejtojnë jo-realët, ata që e...

“Let’s hope”, Lulzim Basha dhe rinia nga jugu në veri!

Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ Rruga e shpresës e P.D.-së është rruga e vetme që siguron të ardhmen tonë si komb dhe vend që kërkon integrimin! Rinia duhet të jetë baza e...

Pinter dhe Handke nuk mund ta ndalojnë të ardhmen e Kosovës!

Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ Këto ditë lexova në media indinjatën me të drejtë të disa intelektualëve dhe akdemikëve në Kosovë për nominimin e prozatorit Peter Handke me cmimin Nobel në...

Real-politika ose “xhaketat e vjetra” të opozitës së bashkuar!

Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ Para disa ditësh botova një shkrim on-line të titulluar “Zgjedhjet në Kosovë ose xhaketat e vjetra në PD dhe opozitë”. Në këtë shkrim nuk kam përmendur emra...

PD është e parti e ndryshimeve të mëdha!

Nga Qamil Gjyrezi ◾◾◾ PD është parti e ndryshimeve të mëdha. P.D. ndryshoi sistemin politik ish- diktatorial në vitin 1992. PD mbrojti Shqipërinë nga revolucioni komunist në vitin 1997. PD...

Fajin e ka “Piktori me mjekërr”, jo Evropa!

Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ Fajtori dhe përgjegjësi kryesor për Jo-në Europiane për hapjen e negociatave është vetëm një njeri Edi Rama! E shkruaj “një njeri”, mbasi pjesa tjetër që e...

Reforma zgjedhore, Lulzim Basha dhe Glover!

Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ Zgjedhjet e parakohëshme janë zgjidhja e vetme për shpëtimin e demokracisë dhe ruajtjen e stabilitetit në Shqipëri! Situata politike në vend është shumë e rëndë, sidomos mbas Jo-së...

Turi i shpresës për të larguar zhgënjimin!

Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ Turi i shpresës me të rinjtë, që po zhvillon kryetari i P.D.-së Lulzim Basha këto ditë në qytetet e Shqipërisë do të ndikojë pozitivisht në të gjitha...