16 C
Tirana
E shtunë, 4 Prill, 2020

Tërmetet dhe zullumet e Rilindjes!

Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ Nuk dua të abuzoj dhe manipuloj me tërmetin që ra sot në mëngjez në Shqipëri por shpreh ngushëllimet e mia për viktimat e tërmetit dhe dëmet materiale...

Deutschland, Lulzim Basha dhe teknologjia!

Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ P.D. dhe Zoti Lulzim Basha janë shumë të intersuar për marëdhënie shumë të mira me ndërkombëtarët, biles me një “kapitull të ri” me mbështetësit tanë në B.E....

Nuk e kanë fajin ndërkombëtarët!

Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ Këto ditë disa analistë, politikanë, zëdhëndësa, këshilltarë “trima” në Shqipëri, kanë filluar të akuzojnë ndërkombëtarët për “kaosin” politik dhe institucional në vend! Kjo është një “lojë e...

Edi Rama nuk mund t’i hedhi “hi syve” Bundestagut!

Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ Një prej formave të mashtrimit politik të Edi Ramës është edhe politika e “imazhit pozitiv”, sikur po bën reforma dhe ndërton shtetin ligjor në Shqipëri! Me ardhjen e...

“Doktrina e re kushtetuese” e Rilindjes, i jep forcë 10 Urdhërimeve Anti-Kushtetuese!

Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ Edi Rama dhe Rilindja e oligarkëve nuk e duan gjykatën kushtetuese. Kapja ose bllokimi i saj është plani i tyre. Qeveria e Rilindjes dhe Edi Rama nuk duan...

Turi i shpresës për të larguar zhgënjimin!

Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ Turi i shpresës me të rinjtë, që po zhvillon kryetari i P.D.-së Lulzim Basha këto ditë në qytetet e Shqipërisë do të ndikojë pozitivisht në të gjitha...

Lulzim Basha është antiestablishment, mbasi asht perëndimor!

Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ Që në fillimet e tija politike, tek KOPI, si kryetarë bashkie, si ish-ministër dhe deputet i ri në parlament Lulzim Basha ka pasë performancë krejt ndryshe nga...

Shkodra asht e mendjes…

Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ Mendja njerëzore asht shumë e randësishme në planin psiko-fizik. Mendja truni drejtojnë të gjithë veprimtarinë e njeriut dhe e prezantojnë atë si qënie shoqnore në komunitet! Mendja ndikon...

“Let’s hope”, Lulzim Basha dhe rinia nga jugu në veri!

Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ Rruga e shpresës e P.D.-së është rruga e vetme që siguron të ardhmen tonë si komb dhe vend që kërkon integrimin! Rinia duhet të jetë baza e...

Rilindja-Kryeministri jo-real, PD-Opozita reale!

Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ Edi Rama është kryeminstri më jo-real në historinë politike të Shqipërisë! Edi Rama realisht është në karrigen e kryeministrit, por vendin e drejtojnë jo-realët, ata që e...