Protestë paqësore për Kosovën më datën 20/02/2018 në Place du Luxembourg në orën 13.00

0

Bashkatdhetarë të nderuar të Belgjikës dhe të Evropës veriore, Kosova dhe kombi ka nevojë për të bijtë e vetë për 10 vjetorin e Kosovës si shtet, me një iniciativë të Profesorit Nusret Pllana, në kuadër të dorëzimit 751 Eurodeputetëve dhe 28 EuroKomisionerëve të librit të tij « Terrori i pushtuësve serb mbi popullin shqiptar 1844-1999 », do të mbahet nje protestë paqësore përpara Parlamentit evropian me këto kërkesa :

– Liberalizim të vizave për banorët e Kosovës pa kushtin e demarkacionit;
– Njohje nga 5 shtetet evropiane (Spanjë, Slovaki, Qipro, Greqi dhe Rumani) të Pavarësisë së Kosovës;
– Kushtëzimi i njohjës së Pavarësisë së Kosovës nga Serbia për vazhdimin e integrimit evropian;

– Dhe që të gjithë shtetet e Ballkanit përendimor (Shqipëria, Kosova, Bosnia, Mal i Zi, Maqedonia dhe Sërbia) të bëhen pjesë të BE-së në të njëjtën kohë.

Data : E martë 20/02/2018
Ora : 13.00 deri 14:30
Vendi : Place du Luxembourg në 1050 Bruksel
__________________________________________
Për -/Shqipnews.al/- A. Cara
E për ta përhapur dhe ju këte qe sapo e lexuat mjafton ta shpërndani sa me shumë
Faleminderit Shqipeve ne Belgjik, ju jemi mirnjhes per çdo nisme!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here