Pren Marashi: Këta shokë janë prindër ,familjar dhe shumicën i kemi bashkëluftëtar

0

Për të kaluar në anën e armikut ,për të luftuar dhe shpifur kundër shokëve dhe bashkëluftëtarëve të vet, kjo nuk mund te behet nga bashkëluftëtarët, “heronjtë”, nga idealistët, këtë mund a bëjnë vetëm tradhtarët.
Nëse nuk mundeni ti ndihmoni dhe ti mbështetni ,së paku heshtni. Heshtni, për hir te rënëve, gjakut dhe familjeve!

Një fëmijë i një luftëtari i kishte thëne një bashkëluftëtari; “Meqë ju nuk e njihni babin tim si bashkëluftëtar i juaj qe ishte ,ta dini se babai i im, është dhe për jete do mbetët, heroi i im”.

Këta shokë janë prindër ,familjar dhe shumicën i kemi bashkëluftëtar edhe i marri e di se, këtu ka pas tradhti……
Shteti sllavo maqedonas është krijesë artificiale qe po funksionon si shtet antishqiptar me ndihmën e shqiptarëve!
Te dënuarve te sotëm nga gjykata e Shkupit ,shëndet dhe lirim sa me te shpejt.
Marrë – Nda Pren Marashi postuar de ne facebukun e tij.

Sigurisht gjith komentet ishin të përkryera, por ne zgjodhëm një komente të mikut të tij’, ku thot – IBSH NEZIRI.

“Ky grup mori denime drastike, por a do të jetoj aq gjatë Maqedonia që t’u tregoj kur t’i mbajnë dënimet, a”?

Edhe të dënuarit e dijnë se Maqedonia nuk do të jetoj aqë gjatë.
Ajo po sillet e mbështillet nëpër fundin e vetë…!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here