Përdoruesit raportojnë probleme të shumta tek Samsung Galaxy Note 8

0

Pas modelit të ri Pixel 2 të Google, probleme janë raportuar edhe tek pajisja e fundit e Samsung-ut, përkatësisht tableti Galaxy Note 8 – po përjeton gjithashtu probleme të mëdha.

Një numër i madh përdoruesish në forumet zyrtare të Samsung ankohen se njësitë e tyre po ngrijnë në përdorime të ndryshme.

Rastet më të shpeshta që përdoruesit raportojnë janë ngrirja gjatë qasjes në aplikacionin e kontakteve – të drejtpërdrejtë ose të tërthortë (si gjatë marrjes së një thirrjeje).

Sapo pajisja prej $ 1,000 ngrihet, nuk reagon deri në atë nivel që ju duhet të bëni një rinisje të detyrueshme.

Problemi nuk duket të jetë i kufizuar në një rajon / vend të caktuar, pasi përdoruesit nga SHBA dhe Evropa po përballen me të. Samsung ende duhet të ofrojë një deklaratë zyrtare për këtë çështje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here