4 C
Tirana
E hënë, 16 Dhjetor, 2019

“Përballja me propagandën” apo tallja me viktimat e propagandës

Nga Mirton MATAJ ◾◾◾ DELEDASH m. Kafshë a bimë që i ka të zhvilluara krahas organet mashkullore dhe ato femërore, qenie që ka tiparet e të dy sekseve; hermafrodit. Ju a them që...

Andi Bushati fol për veten tënde! Shqiptarët nuk janë përdhunues

Nga Mirton MATAJ ◾◾◾ Është titulli më i turpshëm që kam lexuar ndonjëherë në historinë e gazetarisë shqiptare. Si mund të rradhitet emri i viktimës dhe fjala "përdhunim në grup" në të...

Regjizori Kastriot Çipi vendos të vërë në skenë Qeverinë e Zvicrës

Nga Mirton MATAJ ◾◾◾ Gjithmonë kam besuar që përshtypja e parë për një njeri nuk është kurrë e gabuar. Nuk ka vit që një ose disa ngjarje të mos ma përforcojnë...

Replikë me Mentor Kikinë për Fatos Nanon

Nga Mirton MATAJ ◾◾◾ Është për të ardhur keq por njëkohësisht për të qeshur kur lexon shkrime të shëmtuara të "gazetarëve" të shëmtuar dhe kupton që poshtërsia dhe gatishmëria e tyre...

Ju tregoj “gazetaren” Mira Kazhani

Nga Mirton MATAJ ◾◾◾ 1▪️Në asnjërin version 2▪️Kemi një Angela Merkel që ka vetëdijen e madhe 3▪️Dhuratë në gojë të ujkut( ne në gojë të ujkut hedhim valle) 4▪️Udhëheqës filozof si Macron🤣 5▪️Që në përpjekje...

Intervistë imagjinare me një vajzë të përdhunuar

Nga Mirton MATAJ ◾◾◾ ▪Si quheni Më thirr motër, më thirr nënë, më thirr shoqe,më thirr grua... ▪Sa vjeç jeni, çfarë pune bëni Jam 25 vjeç, jam diplomuar në Universitetin Europian të Tiranës...

O Arben (Duka) të lumtë bitha se ajo i sqaron të gjitha

Nga Mirton MATAJ ◾◾◾ Si duket, poetit Arben Duka, frymëzimi i ka ardhur nga prapa, që nga vitet kur ishte pello në Shkollën e Bashkuar. Prandaj ky frymëzim komunist e ka ushqyer...

Pse Minerva e Nebil Çikës boton një shkrim të neveritshëm të Çun Lajçit?

Nga Mirton MATAJ ◾◾◾ I kuptoj të gjitha arsyet apo mosarsyet e Çun Lajçit për të qenë i pakënaqur me Ramush Haradinaj. Shkrimi i tij i mbushur me krahasime të heroit...

Regjizori Kastriot Çipi vendos të vërë në skenë Qeverinë e Zvicrës

Nga Mirton MATAJ ◾◾◾ Gjithmonë kam besuar që përshtypja e parë për një njeri nuk është kurrë e gabuar. Nuk ka vit që një ose disa ngjarje të mos ma përforcojnë...

Jetë paralele: Kur hajduti dhe spiuni Max Velo bërtet kapeni spiunin

Nga Mirton MATAJ ◾◾◾ Brenda javës kam lexuar dy shkrime për plagjiaturën që i është bërë "artistit të madh" Maks Velo dhe ndoqa një kronikë të KTV-së po për Maks Velon...