26 C
Tirana
E martë, 11 Maj, 2021

Arjena Duçi: Njihuni me “Trëndafilin e egër”

Vajza me emrin dhe stilin e veçantë ka qenë këtë javë në fokus të Mapo dhe na ka impresionuar me vullnetin dhe guximin për të çuar para atë që...

Fenomeni më interesant natyror – QYQJA

Nga Shenasi ALIU •POLITIKA SHQIPTARE FUKSIONON SIPAS FENOMENIT - QYQE!? Meqenëse jam anëtar prej vitesh i Shoqatës për Mbrojtjen e Natyrës për qytetin e St. Gallen-it me Rrethinë (Naturschutzverein der Stadt...

Drilona L. një shqiptare ndryshe

23 vjet në Perëndim nuk kanë ndryshuar asgjë në dashurinë e Drilonës për vendlindjen, gjuhën dhe kulturën e saj. Studente, artiste, sportiste, udhëtare, aktiviste për mbrojtjen e planetit fotot e...

Dita e lindjes tregon karakterin tuaj, zbuloni disa të vërteta

Për të lindurit në 1 të cilido muaj Ju i keni të gjitha vetitë e një prijësi; karakterizoheni me guxim, iniciativë dhe me aftësitë organizative. Keni shpirt aktiv dhe të...