Ky femije eshte gjetur afer mbeturinave ne nje qytet ne Kosove

0

Ky femije eshte gjetur afer mbeturinavè ne nje qytet ne Kosove..
e postova qe une si Adnan jam tu pruvu ne çdo menyre me pas nje femije tu luftu ne çdo aspekt me mjek por ja lo zotit..
ju nena mos hini ne gjyna.. mendo dhe vepro..
edhe une nje dite do te jem i lumturè

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here