14 C
Tirana
E enjte, Nëntor 14, 2019

Sekretet e një jete përtej bllokut dhe ku gabuam?

Intervistë me Dr. Isuf Kalo September 19, 2019 09:27 Roza Luksemburg e quante pluralizmin si kushtin e parë të demokracisë dhe ndoshta ka qenë kjo rrethanë historike që ka lehtësuar mendjen...

Bajram Karabolli: Kam jetuar me heronjtë e librave, jo të punës socialiste…

◾◾◾ Me shqipëruesin e njohur të letërsisë hispanike. Do doja të isha në një darkë me Flutura Açkën, Agron Tufën dhe Agim Baçin “Pedro Paramo” një nga librat monumental të...

Enida Bozheku: Vendi ka nevojë për një Pakt Kombëtar

Intervistoi Lindita BUSHGJOKAJ ◾◾◾ Juristja Enida Bozheku në një intervistë për gazetën “Shekulli” analizon situatën politike në vend. Ajo thotë se zgjidhja e krizës do të ishte krijimi i një Pakti...