24 C
Tirana
E martë, 11 Maj, 2021

15 dhjetor, përvjetori i Shqipërisë pa viza

Nga Indrit VOKSHI ◾◾◾ Si e kujtoj unë atë kohë? Më kujtohet Gramoz Ruçi i cili dilte në foltoren e parlamentit, tundte disa karta identiteti dhe u thoshte shqiptarëve dhe europianëve...

Johnson vs. Corbyn dhe Shqipëria!

Nga Indrit VOKSHI ◾◾◾ Partitë në Angli nisin herët, para 400 vitesh. Torët e Vigët, Presbiterianët e Indipendentët, pavarësisht çfarë ishin, ska shumë rëndësi ta shpjegojmë sot, ata arritën të kultivonin...

Gishti i mesit dhe lënia pa rindërtim pas tërmetit!

Nga Indrit VOKSHI ◾◾◾ Donacione për të dëmtuarit nga tërmeti janë mbledhur diku tek 60 milion euro. Shumë pak. Nga këto 60 milion vetëm 4.5 milion i janë dhuruar qeverisë në...

Për tryezën “PD-Qeveri”

Nga Indrit VOKSHI ◾◾◾ Këto ditë nuk kam shkruar asnjë rresht kundër qeverisë. Më vjen shumë turp ta përdor ketë situatë për luftë ndërpartiake. Kemi takuar dhjetra e qindra njerëz, pa...

Erion Veliaj

Nga Indrit VOKSHI ◾◾◾ Monstra e tranzicionit, ka paralajmëruar taksa të reja. Ky është krijesa që lindi prej disintegrimit moral, kombinuar me çiftimin e fesë ndërkombëtare me vulgaritetin shqiptar. Prodhim i...

Ja kur do të kemi zgjedhje…!

Nga Indrit VOKSHI ◾◾◾ Shumë shqiptarë po pyesin "Kur do të kemi zgjedhje", sepse në situatën ku ndodhemi, vetvetiu lind nevoja për zgjedhje. Kuptohet qartë se ska zgjidhje pa zgjedhje. Kjo...

Pse jam konservator e jo ndryshe? – Rrëfim i sinqertë!

Nga Indrit VOKSHI ◾◾◾ Ketë fjalën konservator nuk kam dit çfarë është. E kam msu aty ka mosha 20 e pak vjeç. Kur i pashë këta konservatorët se në çka besonin,...

Tarafi i Bllokut në Reformë!

Nga Indrit VOKSHI ◾◾◾ Kryetari i KLP, Gent Ibrahimi, kryetari i KED Ardian Dvorani, kryeprokurori Olsian Çela, të tre janë Tarafi i Bllokut. Njëri prokuror i Ramiz Alisë, tjetri bir i...

Kisha vendos mos me u dhanë lek lypsave!

Nga Indrit VOKSHI ◾◾◾ Duke stërholluar mendimet, siç e kam zakon që stërholloj më shumë sesa duhet kur punët mund të jenë krejt të thjeshta, mendova për një industri lypjeje. Thashë...

Edi Rama shkaktar i gjakut!

Nga Indrit VOKSHI ◾◾◾ Në Lezhë pata gjetur një libër me titull "Ndërtimi dhe jeta e Partisë", botim i Institutit të Studimeve Marksiste-Leniniste. Në atë libër <> paraqitet si shtyllë kryesore...