Francezët zgjedhin restorantin e dy shqiptarëve, ‘Le Prado’

0

Dy vëllezër nga Kukësi, Avni dhe Ylber Vata e morën “brumin e pasionit” nga Shqipëria dhe e dërguan në Francë.

Gjithcka nisi nga një kuzhinë e vogël të një restoranti asokohe te ri, por pas një pune 10 vjeçare , 2 vëllezërit shqiptarë arritën jo vetëm të integronin kuzhinën e tyre në jetësën francezë por edhe të bëhen sot një shëmbull suksesi.

Portali “Guide Pizzerias” ka publikuar këtë fillimviti 10 piceritë më të mira në Francë.

Piceria e shqiptarëve “Le Prado, a Hermes ” është vlerësuar e dyta më e mira për vitin 2017 në të gjithë Francën. Ata që e kanë vizituar “Le Prado” mund ta pohojnë këtë vlerësim ndërsa të tjerët janë të mirëpritur për të degustuar picat më të mira në Francë.

Në menunë e “Le Prado” mund të porosisim një copë të Shqipërisë përmes pizza “Lumjane”, një picë e krijur në emer të dashurisë për Vendlindjen.

Një dekadë pune në kuzhine, me 3 filiale të pizzerisë “Le Prado”në shtetin e Francës dhe sot më një cmim në rang kombëtarmë të cilin krenohen jo vetëm shqiptaret por edhe qyteti i Hermes-it.

Në menunë e “Le Prado” mund të porosisim një copë të Shqipërisë përmes pizza “Lumja”, një picë e krijur në emer të dashurisë për vendlindjen.

Ndaj dhe ju urojm sukse dy vëllezërve Shqipetar nga Kukesi për punën e tyre, e kudo në shqipe tjetër në Boot që e Pasqirojnë shqipërin në këtë mënyrë dhe që ndihemi krenar për ta..!

“AVNI VATA & YLBER VATA”

Nga /Artan Cara/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here