Foshnjës njëmuajshe i duhet ndihmë për shërim (VIDEO)

0

Kur lindi para një muaji, familja Leka nga Gjilani u gëzua shumë për djalin e ardhur në jetë, njofton Klan Kosova.

Por, që nga ajo ditë, fëmija pati frymëmarrje të vështirësuar.

Më pas, mjekët iu thanë se ka edhe problem tjera shëndetësore, meqë veshkët e tij funksionojnë fare pak.

Ata rekomanduan trajtim urgjent jashtë vendit, pasi që nuk ka shërim në pediatrinë e QKUK.

Për shërimin e vogëlushit, ministria e shëndetësisë ka ndarë 30 mijë euro, por që faza fillestare e trajtimit jashtë vendit në një spital në Turqi, po kushton 55 mijë euro.

Prandaj, familja Leka shpresën e ka tek njerëzit vullnet mirë, duke i lutur ata që t’i ndihmojë për tu nisur sa më parë për Turqi.

Ky është numri i kontaktit të babait të foshnjes, Arlind Leka (045-927-714).

Ja kur ësht bërë dhe njoftimi më herët në
Shqipnews.al ku ka shtuar dhe 13 fotografi të tjerera

Ku thot si më posht postimi i plotë
Ta ndihmojmë Amar Lekajn nga Gjilani.

Arlindi është bërë prind per here te parë por lindja e fëmiut është me probleme shëndetësore. Problemi i fëmiut të posa lindur është me veshkët/bubrekt.

Arlindi në pamundsi të gjendjes financiare për ti vazhdu shërbimet mjekësorë, ka nevoj për mbështetje financiare. Amari i vogël ka lind me 29.12.2017 dhe gjindet në inkupator dializorë ne Prishtine.

Ju ftoj të mbeshtetni këtë iniciativ për fëmiun e vogël i cili ka nevojë për dializa intenzive dhe të kushtueshme. Brenda mundësive tuaja. Së paku edhe me lutje tek Zoti.

Përgjegjës për këtë rast në Kosovë/Gjilan është vajza e hallës dhe djali hallës.

KONTO BANKARE. SHIKO FOTO.

Arlind Leka
Afërdita Kqiku
Kosovë Gjilan
045-927-714
045-550-797

Ministria përkatese i ka afru 30mijë euro. Por na duhen edhe 25mi euro për ta dërgu voglushin në Turqi.

Paraprakisht ju falemderojmë.
Mundesisht kontribo me shpërndarjen e kësaj iniciative humanitare.
Për-/Shqipnews.al/- Nga A.Cara

A.Cara

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here