19 C
Tirana
E hënë, Shtator 16, 2019

Nuk mund të kaloj në heshtje komentet negative që bëni për PD-në dhe kryetarin...

Kështu foli Erl KODRA Nuk mund të kaloj në heshtje komentet negative që bëni për PD-në dhe kryetarin Lulzim Basha. Duket qartë se nuk ju intereson se çfarë thotë...

Respekt për gazetarët e zakonshëm që bëjnë gazetari të jashtëzakonshme

Nga Erl KODRA Spekulimi me gazetarët azilantë - thotë Mero Baze në editorialin tek "Tema" e tij. Mjafton ky titull spekulativ për të kuptuar thelbin, i cili konfirmohet në...

Mediat e shitura shqiptare as nuk skuqen, as nuk zverdhen, vetëm shkëlqejnë

Nga Erl KODRA Dje Kryeministri publikoi një video turpi në faqen e tij në facebook; diçka që nuk ka ndodh kurrë më parë, përçudnuese, fyese dhe poshtëruese edhe për...

Një shkrim për ferrin, djallin, “Rilindjen” puthjen e Judës dhe vrasësin që kthehet në...

Nga Erl KODRA Dyzet ditë Herën e fundit që të kisha në tavolinën time, unë të fala, por me një kusht; të ikësh një minutë e më parë. Por me sa...

Manipulimi dhe manualet e manipulimit në diktaturë*

Nga Erl KODRA “Manipulimi nëpërmjet mediave është njësoj si helmi në sistemin e furnizimit me ujë të një vendi – ai prek të gjithë jetën tonë në mënyrë...

Baton Haxhija , muti mut asht…

Nga Erl KODRA Lexova me një ditë vonesë intervistën e Baton Haxhi Durrsakut për gazetën Mapo. Baton, jam kurioz të di se cili do të ishte qëndrimi yt nëse, ta zëmë...

Çarja e Turqisë dhe çeshtja shqiptare

Nga Erl KODRA Samuel Huntington në librin e tij "Përplasja e qytetrimeve", për vendet që kërkojnë të përqafojnë një civilizim tjetër, u referohet si "vende të çara". "Turqia, lidershipi politik...

Një shkrim për ata që nuk lexojnë

Nga Erl KODRA Ju "mjeshtrat" e kotësisë, që akoma bëni hije mbi dhe; si ka mundësi që nuk e keni marrë vesh, se në momentin qe ia hypni makinës, në...

Loja e Kosovës si “Game of Thrones”

Nga Erl KODRA Seriali i famshëm Game of Thrones i ka të gjitha; luftë dhe pabesi pa hesap, intriga, krime dhe përçuda të paimagjinueshme. Në fakt, ky mund të jetë...

“Ka kontakte me Botën e Krimit”

Nga Erl KODRA Me këtë togfjalësh shkarkohen gjyqtarë dhe prokurorë të Republikës. Ska më mirë, sepse kështu po pastrojmë Drejtësinë nga të korruptuarit. Përshembull, njëri syresh, gjyqtari Tom Ndreca u...