19 C
Tirana
E hënë, Shtator 16, 2019

“Ruaju mjeshtër, se na të qethim shkurt, jo vetëm fjalën…”

Nga Erl KODRA ◾◾◾ Në fillim e pyetën se çfarë është ajo fjala në fletore: “Pse shkruan gjithë ditën, ti djalë bredharak?!” (Po flitshin për shënimet e mia në rrjetën e madhe...

Shqiptarët janë pa fëmijëri

Nga Erl KODRA ◾◾◾ Për ata që tridhjet vjet vazhdojnë të bërtasin: E duam Shqipërinë si gjithë Evropa! Shikoni se çfarë ndodhi me shqiptarin. Shqiptari është një qenie disi emotive, njësoj si...

Eni Vasili kumbara e shoqërisë së hapur OPEN

Nga Erl KODRA ◾◾◾ Ata janë luftëtarë, por luftëtarë të një lloji të veçantë, të kuruar, të lumtur, të qeshur, të kënaqur, të veshur firmato. Ata dinë çfarë bëjnë edhe kur...

Faleminderit shqiptari i mirë Zoran Zaev!

Nga Erl KODRA ◾◾◾ Në fillim duhet bërë një saktësim, se politika nuk ka ndonjë gjë të veçantë nga aktivitetet e tjera, domethënë, ajo është po aq banale sa ç’është kryerja...

Lulzim Basha – Portret i paautorizuar

Kështu foli Erl KODRA ◾◾◾ Për arsye dhe rrethana historike komplekse, politikanët e 100 viteve të fundit kanë patur dritëhijet e tyre. Disa do të mbeten përjetë në anën e zezë...

Rënia mizore e shoqërisë shqiptare

Nga Erl KODRA ◾◾◾ Në fund, atë ditë kur të mos kemi më fjalë, domethënë kur fjalët të jenë sosur, kur gjithçka të ketë humbë kuptimin racional, kur ekzistenca të humb...

Rendi i Gjërave

Nga Erl KODRA ◾◾◾ "Për të gjithë ata që ende dëshirojnë të flasin për njeriun, për sundimin e tij ose për çlirimin e tij, për të gjithë ata që ende pyesin...

Padyshim që Edi Rama është i ndyrë!

Nga Erl KODRA ◾◾◾ Zakonisht punët e ndyra kryhen nga ndyrësirat. Dhe padyshim që Edi Rama është i tillë. Todd Wood i Washington Times shtron pyetjen nëse Mike Pompeo dhe Donald Trump...

Ëndërra e një nate solstici

Nga Erl KODRA ◾◾◾ Letra që po publikoj sot është shkruar nga alter egoja e Ministrit Pandeli Majko, domethënë nga pjesa më e mirë e ish Kryeministrit Socialist, dhe zbulon para...

Banda e Kotropuzëve

Nga Erl KODRA ◾◾◾ Kohët e vështira i ndajnë punët. Është njëjtë me sentencën e vjetër që thotë se "miku i mirë njihet në kohë të vështira". Dhe njerëzit janë ndarë;...