19 C
Tirana
E hënë, Shtator 16, 2019

Krimi i Organizuar Shqiptar dhe Kryeministri i Republikës Kriminale të Shqipërisë

Nga Erl KODRA ◾◾◾ Analiza e fakteve Shqipëria ndodhet në gjendje të jashtëzakonshme. Është një lloj situate e pazakontë, ku nuk është gjendur më parë ndonjë vend i botës. Argumentat janë...

Edi Rama dhe disa çështje të dinjitetit njerëzor

Nga Erl KODRA ◾◾◾ Të drejtat elementare të qenieve njerëzore në shoqëritë postdiktatoriale rezultojnë të mbeten një sfidë, ndërsa për vendin tonë këto të drejta nuk kanë arritur të konsiderohen ndonjëherë,...

Ëndërr

Nga Erl KODRA Kjo është ëndrra ime që e shoh prej vitesh. Mbrëmë e pashë për herë të fundit Shpesh ëndërroj sikur Shqipëria është bërë vend i normal. Në ëndrrën time...

Një shkrim për ferrin, djallin, “Rilindjen” puthjen e Judës dhe vrasësin që kthehet në...

Nga Erl KODRA Dyzet ditë Herën e fundit që të kisha në tavolinën time, unë të fala, por me një kusht; të ikësh një minutë e më parë. Por me sa...

Edi Rama – The End

Nga Erl KODRA "Rënia e Perandorisë, zotërinj, është një diçka masive, gjithsesi ajo nuk ndalohet lehtë. E diktuar nga një burokraci në rritje, iniciativë e ngadaltë, ngrirje e kastës dhe...

Ditët e fundit të mbretërimit të kllounit Edvin Rama

Nga Erl KODRA ◾◾◾ Sipas Kushtetutës së Shqipërisë, Kryeministri është zyrtari më i lartë i shtetit, i ngarkuar nga Kushtetuta për të mbrojtur rendin dhe sugurinë publike nga çdo kërcënim potencial,...

Banda e Kotropuzëve

Nga Erl KODRA ◾◾◾ Kohët e vështira i ndajnë punët. Është njëjtë me sentencën e vjetër që thotë se "miku i mirë njihet në kohë të vështira". Dhe njerëzit janë ndarë;...

Ataturku, Rama, Erdogani dhe Memoriali

Nga Erl KODRA ◾◾◾ Të kuptohemi, memoriali për të rënët e Grushtit të Shtetit në Turqi, i ndërtuar në Tiranë nga Erion Veliaj, nga të gjitha pikëpamjet është i papranueshëm. Besoj...

Shqipëria: As në Tokë, as në Qiell

Nga Erl KODRA Unë e di se të shkruash rreth punëve të Kryeministrit Edi Rama mund të duket mundim i madh. E di gjithashtu, se pavarësisht fakteve që mund të...

Bëmat e Kryeministrit Batuta

Nga Erl KODRA Kryeministri i Shqipërisë Batuta është hajduti më origjinal i historisë. Për të provuar këtë pohim, mjafton të shohim përciptaz konçensionin e Check-Up-it. Shpikja është legjendare, në kufinjtë...