20 C
Tirana
E hënë, Gusht 26, 2019

Krimi i Organizuar Shqiptar dhe Kryeministri i Republikës Kriminale të Shqipërisë II

Nga Erl KODRA ◾◾◾ Viti 2013 12▪️“Rilindja” e Edi Ramës fiton zgjedhjet parlamentare me “një milion shuplaka”. Në të vertetë, ajo ishte fitore, por me disa element tejet kompleks dhe të...

Krimi i Organizuar Shqiptar dhe Kryeministri i Republikës Kriminale të Shqipërisë

Nga Erl KODRA ◾◾◾ Analiza e fakteve Shqipëria ndodhet në gjendje të jashtëzakonshme. Është një lloj situate e pazakontë, ku nuk është gjendur më parë ndonjë vend i botës. Argumentat janë...

Lufta e përjetëshme e shqiptarëve

Nga Erl KODRA ◾◾◾ "Nga lufta vijmë, në luftra shkojmë në zjarr e tym na shkoi kjo jetë gjithmonë drejt luftrash shtegëtojmë siç shtegëtojnë drejt dimrit retë... Alarmi prapë ja gjëmon dhe horizonti është me re nga...

Ataturku, Rama, Erdogani dhe Memoriali

Nga Erl KODRA ◾◾◾ Të kuptohemi, memoriali për të rënët e Grushtit të Shtetit në Turqi, i ndërtuar në Tiranë nga Erion Veliaj, nga të gjitha pikëpamjet është i papranueshëm. Besoj...

“Ruaju mjeshtër, se na të qethim shkurt, jo vetëm fjalën…”

Nga Erl KODRA ◾◾◾ Në fillim e pyetën se çfarë është ajo fjala në fletore: “Pse shkruan gjithë ditën, ti djalë bredharak?!” (Po flitshin për shënimet e mia në rrjetën e madhe...

Shqiptarët janë pa fëmijëri

Nga Erl KODRA ◾◾◾ Për ata që tridhjet vjet vazhdojnë të bërtasin: E duam Shqipërinë si gjithë Evropa! Shikoni se çfarë ndodhi me shqiptarin. Shqiptari është një qenie disi emotive, njësoj si...

Eni Vasili kumbara e shoqërisë së hapur OPEN

Nga Erl KODRA ◾◾◾ Ata janë luftëtarë, por luftëtarë të një lloji të veçantë, të kuruar, të lumtur, të qeshur, të kënaqur, të veshur firmato. Ata dinë çfarë bëjnë edhe kur...

Faleminderit shqiptari i mirë Zoran Zaev!

Nga Erl KODRA ◾◾◾ Në fillim duhet bërë një saktësim, se politika nuk ka ndonjë gjë të veçantë nga aktivitetet e tjera, domethënë, ajo është po aq banale sa ç’është kryerja...

Lulzim Basha – Portret i paautorizuar

Kështu foli Erl KODRA ◾◾◾ Për arsye dhe rrethana historike komplekse, politikanët e 100 viteve të fundit kanë patur dritëhijet e tyre. Disa do të mbeten përjetë në anën e zezë...

Rënia mizore e shoqërisë shqiptare

Nga Erl KODRA ◾◾◾ Në fund, atë ditë kur të mos kemi më fjalë, domethënë kur fjalët të jenë sosur, kur gjithçka të ketë humbë kuptimin racional, kur ekzistenca të humb...