11 C
Tirana
E martë, 31 Mars, 2020

Auroraville: Qyteti ku njerëzit jetojnë pa fe, pa para dhe pa politikë

Sapo të lexoni për këtë qytet, do të mendoni se ai ekzistoi shumë kohë më parë, por jo. Ekziston ende një vend në botë ku mund të jetoni, të...

Jason Burke: Nëntë shpirtra

Kushtuar agjentit të MI6 në rradhët e Al-Qaedas Kur regjimi taliban kolapsoi në Afganistan në nëntorin e vitit 2001, gazetarët të cilët kanë qenë duke pritur nëpër pjesë të ndryshme...