Anu modeli kosovarë hero në Gjermani

0

Anu është modeli kosovar që po bënë famë në Gjermani falë imazhit prej modeli tipik. Vogëlushi të cilit i pëlqen noti dje pozimi, e që i njeh përmend veturat, ka dosa hobi.

E do sportin, e posaqërisht futbollin. Në të ardhmen mund të bëhet model i famshëm, ppr edhe futbollist i madh.

Djaloshi i reklamave, që shfaqet menshumë stil në çdo fotografi, këtë fundvit po i ndihmon fëmijët në nevojë në Gjermani, gjë që ka marrë vëmendje të madhe në mediat e atjeshme dhe që po përflitet edhe në Kosovë.

Shtatë vjeçari po i ndihmon të varfërit me kursimet e tij. Kjo nuk është hera e parë që ai përfshihet në iniciativa humanitare, pasi më parë bashkë me familjen kanë ndohmuR edhe shumë familje në nevojë në Kosovë.

Bukuroshi në të ardhmen dëshiron ta ketë edhe një organizatë banirëse.

Për ti ndjekur të gjitha zhvillimet në karrieren e Anusë dhe aktivitetin e tij humanitar, ndoqeni në llogaritë e tij aktive në rrjete sociale:

FB
@kindermodelanu

Instagram
@model_anu

  

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here