Nga Qamil GJYREZI

◾◾◾

Po ndiqja mrëmë një deklaratë të Zoti Basha në TV Klan, me titra nga Twiter ose Instagram dhe me figurë!?
Nu është as profesionale, as politike që Kryetari i PD-së Lulzim Basha të “censurohet”, mbasi është zëri zyrtar PD-së, opozitës dhe shpresë për të gjithë shqiptarët!
Deklararat zyrtare të zoti Basha, për temat e ditës si:

▪️“Keqmenaxhimi i dëmeve të tërmetit”, ▪️“Mini-shengeni dhe shitja e Kosovës” nga Edi Rama,
▪️“SPAK dhe debati opozitar për çeshtjet e drejtësisë”,

duhet të transmetohen me zë dhe figurë nga të gjithë mediat publike dhe private!
Pavarësisht se Aleks Frangaj nuk ka dëshirë t’a godasi shumë qeverinë, mbasi ka bërë marrëveshtjen e 2013 të “Darkës së fundit” me Edi Ramën, Kryetari i PD-së zoti Lulzim Basha duhet patjetër të transmetohet me vërtetësi mbasi do të jetë kryeministri i ardhshëm i vendit!
Lulzim Basha që me ardhjen në krye të PD-së, ka një marëdhënie shumë korrekte me të gjithë median e shkruar dhe vizive!
Lulzim Basha si kryeministër i ardhshëm, nuk bën “pazar” me asnjë pronar mediash të shkruar dhe vizive, për ta mbështetur me para publike siç është mbështetur me projekte ndonjë media në vitet 2005-2013!
Lulzim Basha ka bërë marrëveshtje vetëm me shqiptarët kudo që janë, për t’i integruar dhe risjellë demokracinë në vend!
Prandaj duhet që media private dhe ajo publike, fatëkeqsisht e drejtuar dhe kontrolluar nga Edi Rama të tranmetojnë me zë dhe figurë, zërin dhe deklaratat e zotit Basha, që të gjithë të kuptojnë se ku i ka katandisur Edi Rama, drejt shkatërrimit të gjithëve dhe të ardhmes së fëmijëve të tyre!

Facebook Comments