Nga Milazim KRASNIQI

◾◾◾

Gazeta “Danas” sot raporton lidhur me takimin e para dy ditëve në Berlin:“Gjuriqi dhe Kurti u njoftuan dhe për herë të parë u ulën në të njëjtën tavolinë, zhvilluan dialog të argumentuar.”
Indikative është që takimin e ka organizuar Instituti “Lindje-Perëndim”, i cili është hartuesi i projekti të parë për shkëmbimin e territoreve ndërmjet Serbisë e Kosovës. Bashkë me këtë institut iishin edhe do grupacione të tjera, por ky kishte rol qendror në takim.
Sa marr vesh prej këtij zhvillimi, nuk është hequr dorë nga projekti i shëmbimit.
Tash me personazhe të tjerë, do të paketohet si gjoja bashkim me Shqipërinë!
Brenda këtij kuadri, po del që fotoja e Xhelal Sveçlës me Gjuriqin në Tiranë, është bërë për ta maskuar takimin e Kurtit me Gjuriqin në Berlin.

Spin vërtet intelegjent!

Facebook Comments