◾◾◾

Një foto e pazakontë ku shihet një shqiptar me plis të bardh pranë kryeministrit të parë Izraelit, David Ben Gurion është botuar në faqen e “Facebook”-ut “Izaraeli në Kosovë”.

Shqiptari me plis të bardhë besohet të jetë nga Plava, dhe ka migruar në Izrael, gjatë kohës së nazizmit.

Kjo foto dëshmon miqësinë mes dy popujve më të vjetër shqiptarëve dhe hebrenjve.

Facebook Comments