Nga Qamil GJYREZI

◾◾◾

Kryetari i P.D.-së dhe lideri i opozitës Lulzim Basha në takimin e sotëm në Shkodër i’u bëri thirrje, jo vetëm shkodranëve por të gjithë shqiptarëve që të zgjohen mbasi zgjidhjet do të vinë nga brënda dhe jo duke pritur apo mbajtur sytë nga qielli ose aq më keq duke pirë kafe kur opozita proteston”
Kjo është një thirrje reale, për të gjithë ata që duan një Shqipëri më të mirë për të gjithë, të zhvilluar dhe të integruar!
Shkodranët dhe shqiptarëve duhet të zgjohen, kundër oligarkëve lokalë dhe kombëtarë që po i rrjepin me PPPT-të e Edi Ramës!
Ndërkombëtarët nuk janë magjistarë, që të sjellin serume dhe ilace në sallat e reanimacionit që i blejnë të gjithë të sëmurët, pavarësisht gjendjes ekonomike!
Ndërkombëtarët nuk janë magjistarë, që të ndalojnë trafikantët e drogës Rilindas që të mbjellin dhe shesin drogë!
Ndërkombëtarët nuk janë magjistarë, për të sjellë ngrohje dhe mjete shkollore për fëmijët dhe studentët!
Ndërkombëtarët nuk janë magjistarë, për të ndaluar tatimorët, që bëjnë kërdinë mbi qytetraët e pa mbrojtur!
Ndërkombëtarët nuk janë magjistarë, për të celur vend pune për të rinjtë!
Ndërkombëtarët nuk janë magjistarë, për ti mbrojtur qytetarët nga policët që janë pasuruar si sheikë!
Ndërkombëtarët nuk janë magjistarë, që t’iu mbrojnë nga dhjetra kandidatë të 30 qershorit janë me rekorde kriminale!
Prandaj zgjohuni të gjithë kundër Edi Ramës, krimit të organizuar dhe mos i mbain sytë nga qielli duke pritur se zgjodhja do të vijë nga jashtë!
Kjo situatë skandaloze është krijuar nga Rilindja dhe mafia lokale dhe rajonale që Edi Rama i ka bashkëpuntorë dhe i ndajnë sëbashku paratë e drogës!
Zgjohuni shqiptarë dhe shkodranë,
Zgjohuni shqiptarë,
Zgjohuni
Ndërkombëtarët nuk janë magjistarë,
Ndërkombëtarët i kemi miq, por nuk janë zgjidhja!!!

Facebook Comments