Nga Skerdjan DHULI

◾◾◾

Largimi i Krastes, Lubonjes, Rakipit dhe Bushtatit nga nje media eshte qartesisht me urdher te Rames.
Por e drejta jone mbaron ketu.
Televizioni ne fjale eshte privat e per pasoje ka te drejte te ndjek linjen editoriale qe do.
E drejta jone eshte…pulti i TV.

PS. Une nga zgjedhje te pare per lajmet, tani e kaloj zgjedhje te fundit kete media. Kaq.
Ketu mbaron e drejta jone.
Ndryshe quhemi komuniste.

Facebook Comments