Nga Adela RADOVANI

◾◾◾

Se ja do pyesim gazetarët tani të vijmë apo të mos vijmë.
Sa i paguan Rilindja këto zarba që të llapin poshtë e përpjetë për bukurinë e Tiranës? Qytetit tim që e kanë bërë copash dhe fraktalizuar në kulla private e apartamente 200mijë euro, një mejhane kanatzgafëllyer për çdo lloj halabaku me para me burim të dyshimtë dhe tendera që fryhen si gjeli në pikë të mëngjesit.
Qytetit tim, ti moj zarbë e çdo zarbë tjetër nuk ke të drejtë ta quash të bukur.
Se e kanë masakruar qytetin tim por ti nuk e sheh se kushedi ç’Rilindas të paguan të bësh shkrime nëpër facebuqe. Yttt!

Facebook Comments