Nga Elinda SULEJMANI

◾◾◾

Një fjalë e urtë thotë:

“Vetëm një teze di të të përqafojë si një nënë, të mbajë sekretet e tua si një motër dhe të të ndihmojë dhe dojë si një shoqe !”

E dashur mbeska ime Livia !
Mos e degjo mamin kur të thotë:
– Mos luaj shumë me tezen, se ajo eshte e “çmendur”😊
Livia , po të tregoj një sekret:
– Nëna jote thotë diçka të vërtetë:
Unë jam e çmendur…e çmendur për ty! 😘😘😘
Ti ma mbush jeten!

Elinda & Livia

Facebook Comments