◾◾◾

“Im bir me thote te shkruaj dicka,por une skam asgje ne mendje.”
Liljana Priftuli

Sot, 3 vjet pa Lilin!
Iku sic edhe jetoi: vrullshem, e shpejte, e rrembyer, duke i kapercyer nga dy e nga dy shkallet e jetes.
Koha, thone, sheron gjithcka.
Por jo ndjesine qe ikja e saj e parakohshme ishte ne thelb e padrejte.
Si trashegimia e saj kryesore, une jetoj sot qe gjithcka qe ajo beri per mua te kete kuptim te dyfishte: nje per mua dhe nje per vitet qe ajo nuk i jetoi te plota.

Facebook Comments