Nga Ymer BALA

◾◾◾

Ka mjaft shqiptare qe kane emigrue
ne AUSTRI,ITALI,GJERMANI,
UNITED STATES e ku po di…
Që e PËSHTYJNE prej andej
te “MJEREN” SHQIPËRI…
e SHKODRËN ne veçanti!
Kujtojne se u bane
austriake,italiane,
gjermane e amerikane
Shumë shpejt, si me MAGJI’
dhe HARROJNË
Te KALUEMEN e tyne
ne Shqipëri!
Perqeshin GJUHEN, ZAKONET,
e shesin mend me OKË…
RUAJNA o Z O T
çka mban kjo TOKË!

Emigranti Y m e r B a l a

Facebook Comments