Nga Adriana KALAJA

◾◾◾

Miq të mi realë dhe virtualë.

Ashtu si dhe ju më njihni, unë bej pjesë te ato gra që më shumë japin se kërkojnë ndihmë por, gjëndja është tejet alarmante.
U bë kohë që më shqetëson pamja dhe mënyra e komunikimit te Ministrit të Brëndshëm por, sot pashë që situata ka dalë jashtë kontrollit.
Nëse shikojmë mënyrën si lexon, flet dhe reagon ndaj personave që e rrethojnë dhe faktorëve ambiental dhe jo vetëm, bindesh se gjëndja e tij është shumë e rënduar.
Ky ështè reagimi i një punëmarrësi nga dhuna dhe përdhuna sistematike e punëdhënësit të tij.
Në këto kushte, nga thellësia e zemrës ju ftoj të bëheni pjesë e kauzës mè të madhe në këto 29 vjet;

MOS MA PREKNI SANDRIN

PS: Të ardhurat që do realizohen, do pèrdoren pèr zëvëndësimin e vlerës së materialeve zgjedhore që janë apo do të digjen në vazhdim.

Kontributet mund t’i derdhni direkt nè llogarinë personale të personit tè dhunuar.
Jemi me fat qè ka numër llogarie në çdo BANKË.

Facebook Comments