Përgatiti Prel PREKA

◾◾◾

Don Michele Los 31 vjeç ndërroi jetë nga sëmundja e kancerit.
U shugurua meshtar në spital pasi sëmundja ishte e pamëshirme me të.
Kremtoi Meshën e parë më 26 maj 2019.
Gjatë gjithë kohës lutej për paqe.
Kaloi në amshim me një ftyrë të qeshur dhe engjëllore.
Pushoftë ne Paqen e Krishtit!

Facebook Comments