Nga Fatmir B. MERKOCI

◾◾◾

I nderuar President i palo Republike.

Në të ka ngelur pak, po fare pak shqiptarizëm. Se për nacionalizëm e patriotizëm nuk ke. Bëj dy gisht kartë dhe shpërndaje këtë si biçim kuvëndi.
Kushtet optimale i ke. Në nuk e bën. Për të zezën tënde e ke.
Sot je një President që drejton një vënd, me Kuvënd ilegjitim, pa Gjykatë Kushtetuse. Pa Gjykatë të Lartë. Pa Krye Prokuror të Përgjithshëm. Me një Opozitë në rugë. Ke një popull në varfëri. Ke një rini që ikën çdo ditë. Ke një Qeveri kriminale, të korruptuar. Ke një kryeministër që ka shpall veten Mbret diktatorial.
Besoj se kaq të mjafton për të ushtruar kopetencat e T’ua që të jep kjo farë Kushtetute.
Lëre shqiponjën në punë të vetë.
Mblidhe Këshillin e sigurisë Kombëtare
Shpall gjëndjen e jashtzakinshme
Shpërndaje Kuvëndin
Jepi rrugë një Qeverie tranzitore
Nëse nuk je dhe vetë pjesë e marveshjeve të fshehta, bëje.
Jo për gjë por, dua ta kthej dhe unë Kuvëndin mbarë.
Nejse ti je President Po e bëre shpëton një popull. Po se bëre. Paç faqen e zezë për vetë
Unë si shtetari i fundit i këtij palo shteti, kaq di e kaq them.

Kujdes spiunët!

Facebook Comments