Nga Qamil GJYREZI

◾◾◾

Një Fjalë e urtë gjermane thotë: “Gegen Dummheit ist kein Kraut gewachsen”, që do të thotë “Kundër budallallëkut nuk ka ilaç”.
Budallallëku i Edi Ramës, nuk ka “kufi logjikë”!

Budallallëku i Kryeëministrit në “Ikje” ka marrë formë “patologjike”!
Edi Rama nuk pyet popullin, opozitën, presidentin Ilir Meta, “gjykatat e shkatërruara” nga ai vetë, partnerët ndërkombëtar, gazetat serioze në Europë, Bild, intelektualët, shoqërinë civile, ish- miqtë e tij, ish-socialistët e larguar me një të “rënë bilbili” etj!
Të vetmit njerëz me të cilët “konsultohet” Edi Rama, janë oligarkët që kanë marrë të gjitha P.P.T.-të, miliona para publike dhe të “fortët” që sundojnë në tregun e drogës në vend dhe rajon!
Prandaj nuk ka “ilac” për ta shëruar këtë c’rregullim të një Kryeminstri që nuk pyet për të ardhmen e shqiptarëve në Shqipëri dhe kudo që ndodhen!
Ilaci i vetëm “është qëndresa e të gjithëve në këmbë kundër Edi Ramës, të cilit nuk i funksionon “logjika politike”.
Po e mbylli shkrimin me thirrjen që lideri demokrat Lulzim Basha bëri mbas mbylles së metingut me datën 8.Qershorë!
”Të jeni gati dhe në këmbë, beteja vazhdon”!
Beteja popullore është “Ilaçi” për rrëzimin e “Regjimit të Edi Ramës”!

Facebook Comments