Nga Guxim ALIMANI

Ka ne kete bote burra te këqinj,te liq,medioker,egoiste e mitomanë!Ka dhe pederaste dhe travesti!Disa nga keto cilesi jane gjenetike e te tjera produkte sociale te kontekstit.Por ka dhe burra kurva!Perballe ç’do prostitute te obliguar nga kushtet e jetes ose thjesht se e ka mospermbajtje prej qejfit do te neverisja te parin kete Kurven ne foto:Bomir Myrteza Topja ose siç rendom e thomi ne tironsit:Bomir Gjiza nga Bulqiza!

Facebook Comments