Nga Dritan KABA

Tani sa eshte shoqeruar per ne polici Ana Azizaj, studente!
Dora e saj shkroi ate parrulle qe te gjithe shqiptaret e kane thene me goje, mendje dhe zemer per kete palaço si Borchardt!

Ky palaço dhe te gjithe ata qe mendojne qe mund te trembin rinine me veprime banditeske te tilla e trembin do ju behet “ferra, Brahim” nga shoket e shoqet e saj.
Plehra!
Ajo eshte nje vajze e shkelqyer, studente ekselente, trime, kurajoze.
Ajo eshte ne fakt nje shembull si duhen te jene te rinjte sot.
Pa komplekse, te vendosur ne rrugen e tyre, luftetare te demokracise!

Jam me ty Ana Azizaj!

Facebook Comments