Nga Rudi EREBARA

Kur vura germat mendova Agim Qiriaqin.
Ne 1989 kur konkurova per regji drame, ma vune vizen te hunda.
Une isha numri 7.
Zakonisht merrnin 11.
Me thane se dola dobet ne etudin e aktorit. Ate vit moren 5 konkurues nga 67.
Plus vetem 1 shtese.
Babai im Gezim Erebara e vuajti me vite si nuk e futi dot djalin per regji teatri.
Agim Qiriaqi ishte kryetari i komisionit te regjise se konkursit te ILA.
Duhej te ishte babai im ate vit, por ai u terhoq se kishte etiken qe i konkuronte i biri.
Nuk mund te ishte ne komision me hile.
Germat i vura per Agim Qiriaqin qe nuk me dha piket te hyja per regji teatri ne shkolle.
Qofsh i xhenetit Agim Qiriaqi.
Germat i vume prape.
Faleminderit per gjithe ate qe na dhe si artist.
Faleminderit Ba,qe na mesove te jemi trima.

Facebook Comments