Nga Isa MYZYRAJ
Ruana zot!
Kujtim Gjuzi Deputet,
Nëse në historinë e demokracisë botërore, ka tallur dikush lesht më keq me këtë formë qeverisëse, politika shqiptare po e bën një gjë të tillë, në mënyrën më të ndyrë.

Një cop injoranti, I pashkolli dhe budallai, që nuk i duhet besuar as një dhomë në spitalin psikiatirik, do të më përfaqësojë mua dhe ty në kuvend.

Ky idiot ekzemplar, do të ketë fatin e Shqipërisë në dorë,
Do të ketë fatn e fëmijëve dhe rinisë shqiptare në dorë,
Ky budalla, nëse plas një luftë (larg o zot ) do të marrë vendime për sigurinë Kombëtare,
Ky idiot, përfaqësues i popullit shqiptar!
Tmerr,
Nëse ka zot, në këtë muaj të Ramazanit, le ta ndalojë një gjë të tillë, dhe e kam plot seriozitet.
Ky vend, kjo demokraci, ky përfaqsim, ky sistem, është bërë jo qersharak, por i turpshëm, dhe i neveritshëm!

Facebook Comments