Nga Besmir LUSHAJ

Tropojani, shpellari Skënder Gega rikthen Partizanin tek titulli kampion që nga koha e radhëve për qumësht e vajguri!
Turp t’u vijë.
Vjen shpellari dhe na nxjerr kampion!
Kush i duron malokët tashi!

Facebook Comments