🇦🇱 Botohet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës libri me poezi: “Without a homeland” (Pa atdhe) nën siglën e Shtëpisë Botuese “Transcendent Zero Press”. Ky është libri i katërt në gjuhën angleze. Falënderoj, si gjithnjë, prindërit e mi të shtrenjtë, Hasan e Sherife Kurti që më kanë shoqëruar në çdo hap të këtij udhëtimi të bukur dhe të vështirë! Mirënjohja i shkon Biagio Fortinit, që edhe kësaj radhe bashkëpunoi për kopertinën e librit me fotot e tij të bukura dhe cilësore.

🇮🇹 É stato pubblicato negli Stati Uniti il mio libro di poesie: “Without homeland” (Senza patria). Questo è il quarto libro in lingua inglese. Un ringraziamento speciale ai miei amati genitori, Hasan e Sherife Kurti che mi hanno accompagnato in ogni passo di questo bellissimo e difficile percorso. Un grazie a Biagio Fortini che ha collaborato anche questa volta per la copertina con la sua bellissima foto! E l’ultimo, ma non meno importante, ringrazio il direttore della Casa Editrice Dustin Pickering per la comunicazione, correttezza e la sua disponibilità per portare a fine questa pubblicazione.

Facebook Comments