Nga Artur Kreka
Pishtar i Demokracisë


“Shpërthen Pishtari i Demokracisë, dhe kryetar i shoqatës antikomuniste 20 Shkurti, Artur Kreka.
Ai tregon se askush nuk eshte perzene nga PD, por janë vetëlarguar ata që e molën mirë e mirë, u pasuruan, dhe tani bëjnë lojëra në krah të Ramës lart e poshtë në dëm të PD-së.
Eshtë turp thotë Arturi që ata që përfituan më teper nga PD janë po ata që sot e shajnë më teper.
Janë ata që e cuan dhe e lanë në atë gjëndje PD-në më 2013.”

Keto jane justifikime kot.
Nga PD ska bure te me perzere mua dhe kedo.
Keto jane justifikime te njerzve qe si duan te miren PD-së.
Dhe kush jane?
Tërê njerzit qe ishin ne pushtet deri me 2013 dhe e lane PD-në ne ate gjendje qe jemi dhe sot.
Dhe te tere qe nga mua dhe deri ne keta te pakënaqurit kemi mare nga PD-ja me shume nga te tere, dhe kush jemi ne, dhe te tere qenkan te pakenaqur.
Turp me te madh nuk ka.

Këto jane justifikime kot,dhe kujt i bejne keq vetes te tyre, le te rrine ne opozite se e dine duke i bere keq PD-së po i bejne vetes së tyre, shum keq që kete spo arrine ta kuptojne.

Le te rrine sa ti mbarojne ato qe fituan nga PD-ja,pastaj do vine siç po vine te tere te larguarit.
Ky eshte turp qe njeres qe moren me shume nga PD dalin kundra, lete rrine te shajne tere diten se vetes te tyre i bejne keq.
Dhe pote duash une ti jap me emra kush jane, ata qe u pasuruan me shume nga PD, dhe disa që edhe s’ju takonte.

© Urim Gjata

Facebook Comments