Nga Blerton ARSLLANI

Nentori me dy flamuj, Nentor i ftohte qe tregon sa te varfer jane shqiptaret dhe çfare loje e pushtetit sllav jane.
Ky gjest, ky vendim, pertej keqkuptimeve eshte nje nder gjestet me mizore te bera ndonjehere.
Tek Nentori i shqiptareve duhet te kthej çdo vend ne Kuq e Zi, prane valviten edhe flamuj sllavë.
Kam mbetur pa fjale, kjo edhe tregon qe “Sllavi Pushtetar” mundohet ti fshij edhe festat tona ashtu siç ben edhe me gjuhen dhe shume sende te tjera.
Nese per kete gjest nuk do te kete asnje reagim nga politikanet tone qe perfaqsojne nje popull qe mban emrin Shqiptar, le ti marrin pasaportat bullgare dhe le te nisen pertej kufijve.

Facebook Comments