Udhëheqësit europianë sillen me Republikën e Kosovës sikur ajo ishte shkaktarja dhe armikja e tyre në luftën e 1999-ës dhe sikur kriminelët serbë ishin aleatët e tyre. Ka ardhur koha për t’i përzënë këta legenë nga territoret shqiptare.
Vetëm Shtetet e Bashkuara janë aleat të shqiptarëve.
Bashkimi Europian pa Anglinë është vetëm Bashkim Sovjetik.

Johannes Hahn, Komisionieri për Zgjerim i Bashkimit Evropian, ka përshëndetur deklaratën e Përfaqësueses së Lartë të BE-së, Federica Mogherini, se taksa e Kosovës ndaj mallrave të importuara prej Serbisë është shkelje e CEFTA-s.
Sipas Hahnit, kjo taksë shkel parimet e tregtisë së lirë në regjion.
Mogherini kërkon heqjen e menjëhershme të taksës ndaj Serbisë

Facebook Comments