23 vjet në Perëndim nuk kanë ndryshuar asgjë në dashurinë e Drilonës për vendlindjen, gjuhën dhe kulturën e saj.
Studente, artiste, sportiste, udhëtare, aktiviste për mbrojtjen e planetit fotot e mëposhtme flasin më tepër se mijëra fjalë.

Facebook Comments