Silvi Leka është vetëm 21 vjeç ajo sapo është diplomuar në degën e Pikturë-Grafikës në Shkodër.
Pas një viti praktike ajo ka dëshirë të kryejë masterin në Tiranë ndoshta në profilin skenografi.
Por sido qoftë pasioni i saj më i madh është mësimdhënia ajo ka dëshirë që një ditë të ketë mundësi të japë leksione mbi artin në universitet apo në ndonjë shkollë tjetër artistike.
Duke u njohur me veprën e saj modeste të cilën pjesërisht po e paraqisim më poshtë ne parashikojmë një zë të ri dhe mjaft të veçantë në pikturën shqiptare.

•Vizatimet


•Grafika

•Portrete

•Të tjera


Silvi Leka

Facebook Comments