Nga Sokrat TURTULLI

I ka dhene ultimatum Altin Soros Goxhaj qe deri më dt 29 Tetor të iki nga PD pasi perndryshe “ai nuk mban pergjegjesi per pasojat”.

Që ky eshte më langaraqi i së ashtuquajtures shoqeri civile kete e dine te gjithe, por nuk i kuptoj disa ish figura të PD që e ndjekin dhe shoqerojne ate në traplliqet e tij.
Pse nuk ia drejtojne njehere pyetjen ketij sorrës:

“Ç’punë ke ti me PD kur nuk je dhe nuk ke qene kurre anetar i saj?”

Të ngresh sot kauza me të i ke te humbura qe pa i filluar dhe jo aq, por edhe nga simpatizanti më i thjeshte i PD do shikohesh me neveri…

-Do zoti nuk iu bashkohet dhe Tak Ngjela se ky i ka kauzat me dhune dhe te vdekur…

Sokrat Turtulli

Facebook Comments