Menjëherë pasi gazeta Express botoi një shkrim ku akuzohej për pagesa dhe mospagesa
regjisorja Vera Grabocka pa dashur të përgjigjet apo replikojë me një nga mediat më të fuqishme në dy anët e kufirit zgjodhi rrugën e “butë” tentoi të shkaktojë keqardhje në popull.
Gjithë mediat shqiptare sot u përmbytën me lajme për një “aksident të rëndë” të regjizores,për thyerje këmbe etj.
Pastaj u njohëm me përpjekjet heroike për sakrificën e rrallë të Verës që edhe ashtu e aksidentuar rëndë, me këmbë të thyer nuk i humbi provat.

“Shpif,shpif se diçka do të mbetet në mendjen e njerëzve…”

Gëbelsi i mediave shqiptare, shërbëtorja e shumë qeverive djathtas e majtas është i njëjti produkt i regjimit komunist si Gramoz Ruçi, Fatmir Xhafa etj.
Nën kujdesin e saj është rritur dhe vazhdon tu shërbejë padronëve të njëjtë një brez i tërë mini-Gëbelsësh: Arditi,Adi,Alketa,Pandi,Nora etj…etj.

E ruajtë Zoti Vera Grabockën nga “aksidentet e rënda” dhe na ruajtë Zoti ne dhe kulturën shqiptare nga Vera Grabocka!

Facebook Comments