I lindur në Libi, Gashi do të incizojë album me Rihannan
Rrugëtimi i Gashit është i pazakonshëm.
Ai lindi në Libi, kaloi nëpër Europë për tu vendosur përfundimisht në Brooklyn dhe për të nënshkruar me producentin dhe reperin e njohur amerikan JAY-Z.
Nuk është djalosh shumë i llastuar, i lindur në Afrikën Veriore nga prindër shqiptarë dhe tani është bërë një nga yjet e repit të New Yorkut.
Përpos kësaj, Gashi ka bërë muzikë për rreth dhjetë vite.
Shumë herët, ai ishte mbështetur nga French Montana, shkruan “20 Minutes”.
Me të është edhe DJ Snake që Gashin e bën njërin nga artistët më të transmetuar në Zvicër, me titullin e tyre të përbashkët, “Creep on Me”.
Duke mbërritur në New York si një refugjat me familjen e tij, në fund të viteve 1990, pas kalimit nëpër Austri dhe Gjermani, Gashi kishte vetëm një ëndërr:

Të nënshkruante një kontratë.

Para se ta bënte këtë, ai e lëshoi ​​incizim mix dhe EP, si hobi përpos punës që po bënte si ekonom në ndërtesën e Brooklynit, ku ai jetonte me prindërit e tij.
Duke i falënderuar këmbënguljes së tij, ai fitoi një kontratë në 2017 me Roc Nation, një kompani për shitje rekordesh në pronësi të JAY-Z.

“Isha aq nervoz kur e takova, kur i shtrënguam duart. U rrita me muzikën e tij. Është më i madhi, është një legjendë”
, kujton Gashi në mikrofonin e Capital Xtra. Artisti shqiptaro-amerikan nuk është kthyer ende:

“Më duket e çmendur kur mendoj për këtë: Refugjat me kontratë me JAY-Z”.

Së shpejti. Gashi gjithashtu do të lëshojë një album. Në incizimin e tij qarkullojnë informata se do të marr pjesë edhe Rihanna.

Facebook Comments